Woonverzekering Goingarijp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Goingarijp. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Bovag en nowGo die schade als gevolg van inbraak, storm, vandalisme, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Goingarijp juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als muziekinstrumenten of schrijfmachine? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Goingarijp? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + ING werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Friens verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-goingarijp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Goingarijp kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Goingarijp
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Goingarijp gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Goingarijp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Goingarijp completer maken met enkele nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Doezum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Goingarijp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot ruim €2.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goingarijp
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & huur- en verhuurgeschillen. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €29,70 oplopend tot €25,25 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Goingarijp online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering