Woonverzekering Oosterbeek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Oosterbeek. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als bijv. ABN AMRO en Turien en Co die schade zoals vandalisme, bliksem, storm, inbraak verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterbeek juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, storm, inbraak, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als stoffering of haarföhn? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Oosterbeek? Open direct de vergelijkingstool. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + ING werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Noordlaren verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosterbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Renkum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en diefstal. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oosterbeek kan ook jou gebeuren. Insluipen of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of gesprongen leidingen. Typische schade is een onbruikbare droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €640.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterbeek
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Oosterbeek eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterbeek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Oosterbeek uitbreiden met extra praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Melderslo afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosterbeek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een kapotte vaas & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.550.000 tot €2.600.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterbeek
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat of afgenomen rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €31,80 tot en met €26,85 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oosterbeek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering