Woonverzekering Oud Zuilen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Oud Zuilen. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Reaal die schade door o.a. vandalisme, bliksem, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oud Zuilen juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kristal of strijkbout? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oud Zuilen? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag of SNS werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ommel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oud-zuilen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Stichtse Vecht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm en omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oud Zuilen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €625.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud Zuilen
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Oud Zuilen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oud Zuilen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Oud Zuilen complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Mook afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en sieraden. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oud Zuilen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Onder andere een vlek op een meubel + geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij vanaf €1.350.000 tot €4.100.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud Zuilen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan erfenis of ingevorderd rijbewijs. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €33,25 tot wel €30,70 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oud Zuilen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?