Woonverzekering Vreeland Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Vreeland. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vreeland juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, inbraak, storm, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als afwasmachine en koffers? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Vreeland? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of ZLM verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Veenklooster verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vreeland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Stichtse Vecht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vreeland kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €305.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Vreeland
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Vreeland moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vreeland

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Vreeland completer maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering St. Willebrord afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vreeland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere krassen op de auto + geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €2.650.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,50 (per maand). Check ook OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Vreeland
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing & conflicten over huur. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €34,55 tot wel €34,70 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vreeland vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?