Woonverzekering Veenklooster Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Veenklooster. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en ING die schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, brand dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Veenklooster april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, vandalisme, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als dranken en tuingereedschap? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Veenklooster? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allsecur en Interpolis hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tjerkwerd verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-veenklooster


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Veenklooster is altijd een risico. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval / een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Meestal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €310.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Veenklooster
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Veenklooster zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Veenklooster

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Veenklooster nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Sint Anthonis afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader of kleding. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Veenklooster

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.050.000 oplopend tot €4.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,70 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veenklooster
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis & geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €33,50 oplopend tot €32,10 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Veenklooster op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering