Woonverzekering Gieten Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Gieten. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder ANWB en nowGo die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gieten juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, water, diefstal, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kristal en salontafel? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gieten? Begin direct met direct onze vergelijker! In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ANWB of Polis Direct zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Finsterwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gieten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of spelen met vuur? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Gieten is altijd een risico. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €525.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Gieten
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Gieten zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Gieten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Gieten nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Diever afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke modulestaat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gieten

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte tablet + smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €4.250.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gieten
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €36,95 t/m €27,75 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gieten online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?