Woonverzekering Elsendorp Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Elsendorp. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als ASR Verzekeringen en ING die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, bliksem, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Elsendorp juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, vandalisme, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als radio en weegschaal? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Elsendorp? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen + OHRA faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Druten verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-elsendorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gemert-Bakel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door waterschade of ontploffing. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Elsendorp is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €360.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Elsendorp
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Elsendorp moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Elsendorp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Elsendorp complementeren met een paar interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Bunne afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze additionele dekkingis er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Elsendorp

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 tot ruim €4.250.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elsendorp
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt en geschil met een verzekeraar. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €31,15 oplopend tot €24,45 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Elsendorp vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering