Woonverzekering Deventer Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Deventer. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder De Goudse en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Deventer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, storm, inbraak, brand, water. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als tafelkleden en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Deventer? Open vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Bovag + InShared faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: De Bult verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-deventer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Deventer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of olie. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Deventer kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €255.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Deventer
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Deventer gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Deventer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Deventer nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Bergeijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze unieke dekkingverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Deventer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.200.000 tot ruim €3.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Deventer
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout of schade of letsel in verkeer. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €37,60 tot €37,05 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Deventer online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering