Woonverzekering Siddeburen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Siddeburen. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder EAG Assuradeuren en InShared die schade als gevolg van bliksem, water, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Siddeburen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, diefstal, brand, water. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kookboeken en gereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Siddeburen? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Generali en ZLM faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: s-Heerenhoek verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-siddeburen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Slochteren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand en schade door regen. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Siddeburen kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €270.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Siddeburen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Siddeburen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Siddeburen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Siddeburen aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Oudemolen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Siddeburen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet & fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 tot zo’n €3.450.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Siddeburen
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met de gemeente en geluidsoverlast. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,15 tot €34,05 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Siddeburen afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering