Woonverzekering De Groeve Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in De Groeve. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als bijv. Centraal Beheer en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, water, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Groeve juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als aquarium en zonnepanelen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Groeve? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd + ZLM bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Brucht verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-de-groeve


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade en diefstal. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in De Groeve is altijd een risico. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €475.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in De Groeve
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in De Groeve moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Groeve

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in De Groeve aanvullen met een aantal handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Badhoevedorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een navigatieapparaat & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Groeve

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek in de vloer + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.400.000 tot €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Groeve
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict over erfenis of conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,65 t/m €32,40 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Groeve op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?