Woonverzekering Eindhoven Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Eindhoven. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Allsecur en nowGo die schade als gevolg van storm, brand, inbraak, water verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eindhoven maart 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als zonwering en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Eindhoven? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Driehuis verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-eindhoven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eindhoven? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Eindhoven kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. In de regel wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €270.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Eindhoven
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Eindhoven zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eindhoven

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Eindhoven complementeren met verschillende interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Brucht afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eindhoven

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding of ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 tot zo’n €3.900.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eindhoven
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie of conflict met een autodealer. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €26,65 tot en met €31,65 per maand in maart 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eindhoven vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering