Woonverzekering Hoogeveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,40 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Hoogeveen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals ANWB en InShared die schade door bijvoorbeeld water, storm, bliksem, brand vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogeveen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als spiegels of speelgoed? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hoogeveen? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Herkingen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hoogeveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hoogeveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast of olie. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Hoogeveen kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €480.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogeveen
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Hoogeveen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogeveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Hoogeveen aanvullen met additionele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Giessenburg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hoogeveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte tablet en medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.050.000 tot €4.350.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogeveen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een product dat je gekocht hebt & bij aankoop van een huis. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €29,65 t/m €36,70 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogeveen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?