Woonverzekering Herkingen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,65 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Herkingen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Allsecur en nowGo die schade als gevolg van water, brand, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Herkingen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. water, vandalisme, storm, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als magnetron en wasdroger? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Herkingen? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als De Goudse + Turien en Co bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hattemerbroek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-herkingen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of schroeischade. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Herkingen kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een lek dag. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €570.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Herkingen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Herkingen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Herkingen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Herkingen uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Fijnaart afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke modulestaat je bij bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat & drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Herkingen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan vlekken op kleding of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij van €1.250.000 tot zo’n €3.350.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Herkingen
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering en geluidsoverlast. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €37,75 tot en met €28,40 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Herkingen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?