Woonverzekering Wilsum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wilsum. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Allianz en Klaverblad die schade als gevolg van water, bliksem, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wilsum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, brand, storm, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als pc of weegschaal? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wilsum? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea + Interpolis hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Wesepe verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-wilsum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kampen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en vandalisme. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Wilsum is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €480.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wilsum
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Wilsum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wilsum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Wilsum completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Uitwellingerga afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze extra zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wilsum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto en ook kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.550.000 tot ruim €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wilsum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,75 t/m €24,15 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wilsum online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering