Woonverzekering Hoornaar Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,20 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Hoornaar. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, vandalisme dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hoornaar juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als koffiezetapparaat en raamventilator? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hoornaar? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als Ditzo en Verzekeruzelf.nl faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heukelom verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hoornaar


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Giessenlanden? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm en poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hoornaar kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui / gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €260.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoornaar
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Hoornaar gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hoornaar

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Hoornaar completer maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Goedereede afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoornaar

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij van €950.000 tot wel €3.250.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoornaar
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan studiefinanciering of conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €34,05 tot en met €25,20 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hoornaar voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?