Woonverzekering Pesse Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Pesse. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als Bruns ten Brink en SNS die schade als gevolg van inbraak, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Pesse mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, diefstal, water, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als gordijnen of overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Pesse? Start meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Reaal zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ottersum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-pesse


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hoogeveen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Pesse kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan lekkage. In veel gevallen is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €630.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Pesse
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker direct het huis in Pesse probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Pesse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Pesse aanvullen met diverse handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Nieuwediep afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet of gitaar. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Pesse

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een vlek op een meubel + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.400.000 tot wel €3.800.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Pesse
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie en conflict met een automobilist. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €34,60 tot €36,85 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Pesse op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?