Woonverzekering Teteringen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Teteringen. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Bruns ten Brink en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, water, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Teteringen april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, diefstal, water, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als videorecorder en wasmachine? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Teteringen? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer en Turien en Co faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Stegeren verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-teteringen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Breda? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag en schroeischade. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Teteringen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een ondergelopen kelder. In de regel worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €525.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Teteringen
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Teteringen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Teteringen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Teteringen uitbreiden met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Den Haag afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Teteringen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een gebroken ruit & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.350.000 tot €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Teteringen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst of conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €25,75 t/m €38,35 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Teteringen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering