Woonverzekering Terneuzen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,55 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Terneuzen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Terneuzen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, storm, vandalisme, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als computers en matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Terneuzen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + Independer verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Steendam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-terneuzen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Terneuzen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en plundering. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Terneuzen is altijd een risico. Kerntrekken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €575.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Terneuzen
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Terneuzen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Terneuzen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Terneuzen aanvullen met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Rutten afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Terneuzen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot ruim €4.900.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,35 (per maand). Check ook Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terneuzen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan bij ontslag of conflicten over huur. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €24,50 tot €26,90 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Terneuzen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?