Woonverzekering Gasselternijveenschemond Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Gasselternijveenschemond. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders zoals Generali en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, water, bliksem, storm afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gasselternijveenschemond april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, storm, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als gordijnen en truien? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Gasselternijveenschemond? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ANWB of OHRA bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Eppenhuizen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gasselternijveenschemond


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Gasselternijveenschemond kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €675.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Gasselternijveenschemond
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Gasselternijveenschemond eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Gasselternijveenschemond

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Gasselternijveenschemond nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Dedgum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gasselternijveenschemond

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto + ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €3.100.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Gasselternijveenschemond
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen of geschil over de uitkering. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €24,75 tot en met €32,60 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Gasselternijveenschemond afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering