Woonverzekering Eerbeek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Eerbeek. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote bedrijven als bijv. ANWB en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, diefstal of storm verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eerbeek juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als grammofoonplaten en wasdroger? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Eerbeek? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Independer faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Donderen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eerbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Brummen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Eerbeek kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Veelal is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €335.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Eerbeek
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Eerbeek probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Eerbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Eerbeek completer maken met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Breskens afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat garant bij gebroken glas. Advies: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet & sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eerbeek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte telefoon + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.450.000 oplopend tot €3.900.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Eerbeek
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan reorganisatie en conflict met makelaar. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,95 tot en met €33,70 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eerbeek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering