Woonverzekering Breskens Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Breskens. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen als BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, brand, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Breskens juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, brand, storm, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kleden en kinderwagen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Breskens? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Allianz + Interpolis werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Biervliet verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-breskens


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Breskens kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €340.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Breskens
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Breskens gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Breskens

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Breskens uitbreiden met extra interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Afferden afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad + jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Breskens

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank en ook geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot wel €5.000.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook ING.

Rechtsbijstandverzekering Breskens
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict over wonen. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €35,15 t/m €37,10 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Breskens afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering