Woonverzekering Roermond Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Roermond. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld HEMA en London Verzekeringen die schade zoals brand, bliksem, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Roermond mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, diefstal, brand, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kookboeken en zonnepanelen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Roermond? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Allsecur of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Purmerland verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-roermond


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Roermond? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Roermond is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €580.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Roermond
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Roermond probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Roermond

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Roermond completer maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Oijen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra modulebetaalt uit bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet en een rollator. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Roermond

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere behang dat moet worden vervangen + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €950.000 tot zo’n €4.250.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roermond
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan bijstandsuitkering of conflict bij aankoop huis. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €30,00 oplopend tot €32,10 p/maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Roermond vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?