Woonverzekering Purmerland Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Purmerland. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Zelf die schade door bijvoorbeeld storm, water, brand, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Purmerland mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vloerbedekking of petten? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Purmerland? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + Turien en Co hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oudemolen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-purmerland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Landsmeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of plundering. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of vlam in de pan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Purmerland is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €650.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Purmerland
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Purmerland eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Purmerland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Purmerland uitbreiden met meerdere interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Nigtevecht afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Purmerland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte telefoon of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.350.000 tot €4.300.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Purmerland
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij een webshop die niet levert & huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €31,80 tot en met €36,05 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Purmerland voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering