Woonverzekering Nigtevecht Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nigtevecht. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld DAK en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, storm, bliksem, brand afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nigtevecht april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, brand, water, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als magnetron en raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nigtevecht? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals DAK en Lancyr bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nederhemert verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nigtevecht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Stichtse Vecht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade of vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Nigtevecht is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €570.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nigtevecht
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Nigtevecht probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nigtevecht

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Nigtevecht uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Limmen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nigtevecht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en ook kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 tot €4.650.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Nigtevecht
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst & huur- en verhuurgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €25,05 tot wel €36,55 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nigtevecht afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering