Woonverzekering Winschoten Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Winschoten. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Avéro Achmea en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, brand, inbraak, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Winschoten mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, storm, brand, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als magnetron of linnen- en beddengoed? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Winschoten? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo en SNS bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Westbeemster verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-winschoten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oldambt? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Winschoten kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €430.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Winschoten
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Winschoten gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Winschoten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Winschoten complementeren met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Ulicoten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Winschoten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn vlekken op kleding of kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij van €1.550.000 tot €3.350.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Winschoten
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & conflict met de bank. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €26,35 tot €27,85 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Winschoten voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering