Woonverzekering Groessen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Groessen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en SNS die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Groessen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. storm, diefstal, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals muziekinstrumenten of sjaals? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Groessen? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Generali of Interpolis werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gees verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-groessen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Duiven? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Groessen is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag / een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €625.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Groessen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Groessen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Groessen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Groessen uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Drimmelen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra modulestaat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Groessen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto of ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.100.000 tot zo’n €3.250.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Groessen
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en conflict over wonen. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €24,40 t/m €27,10 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Groessen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?