Woonverzekering Drimmelen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Drimmelen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade als gevolg van water, bliksem, storm, vandalisme afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Drimmelen juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als gordijnen en barbecue? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Drimmelen? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of SNS bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Delfzijl verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-drimmelen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Drimmelen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Drimmelen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €670.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Drimmelen
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Drimmelen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Drimmelen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Drimmelen nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Bocholtz afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Drimmelen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot zo’n €4.150.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Drimmelen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst en conflict over reparatie auto. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €29,00 t/m €25,15 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Drimmelen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?