Woonverzekering Dongjum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Dongjum. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Turien en Co die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, brand vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dongjum juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, brand, vandalisme, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vloerbedekking en koffers? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Dongjum? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allsecur en InShared bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Steeg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-dongjum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Franekeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Dongjum is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte vloer. In de regel wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €490.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Dongjum
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Dongjum eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dongjum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Dongjum complementeren met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Biezenmortel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone en viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Dongjum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.150.000 tot zo’n €3.300.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dongjum
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met werkgever of conflict over aankoop auto. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €27,40 tot wel €32,05 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dongjum voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering