Woonverzekering Renesse Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Renesse. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als FBTO en ING die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, bliksem, brand afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Renesse mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, storm, inbraak, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als pannen of dassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Renesse? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + Reaal bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ovezande verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-renesse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Renesse is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €390.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Renesse
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Renesse moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Renesse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Renesse aanvullen met diverse belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Noord-Scharwoude afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Renesse

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels of fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.050.000 tot wel €3.050.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,55 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Renesse
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven & conflict over reparatie auto. Dan is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €26,75 tot wel €37,60 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Renesse voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?