Woonverzekering Poederoijen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Poederoijen. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder HEMA en Reaal die schade zoals inbraak, water, brand, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Poederoijen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, storm, diefstal, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als haarden en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Poederoijen? Start direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Allsecur + Interpolis hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oude Meer verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-poederoijen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zaltbommel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en smeltschade. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Poederoijen kan ook jou overkomen. Openwrikken of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €635.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Poederoijen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Poederoijen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Poederoijen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Poederoijen complementeren met extra handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot je handige info (of bekijk woonverzekering Nieuwkoop afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een iPad of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Poederoijen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan krassen op de auto en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.400.000 tot ruim €4.300.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,55 (per maand). Check ook All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Poederoijen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering en conflict met aannemer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €37,90 oplopend tot €34,40 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Poederoijen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering