Woonverzekering Lichtenvoorde Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Lichtenvoorde. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade als gevolg van brand, bliksem, water, storm afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lichtenvoorde april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, storm, water, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kruiden en salontafel? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lichtenvoorde? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo en Reaal verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Laag-Keppel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-lichtenvoorde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oost Gelre? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade of schade door regen. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Lichtenvoorde is altijd een risico. De Bulgaarse methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woninghandel je af via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €490.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Lichtenvoorde
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Lichtenvoorde moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lichtenvoorde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Lichtenvoorde completer maken met meerdere handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Hoogerheide afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lichtenvoorde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €950.000 tot €4.300.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lichtenvoorde
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan geschil met school van de kinderen en als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies variëren significant (beginnend bij €29,40 t/m €29,70 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lichtenvoorde op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?