Woonverzekering Sibculo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Sibculo. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, storm, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sibculo juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kruiden of tablet? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Sibculo? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en Reaal werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: s-Heer Hendrikskinderen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sibculo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade of diefstal. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Sibculo kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Meestal worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €695.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sibculo
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Sibculo gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sibculo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Sibculo aanvullen met een paar interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je praktische info (of bekijk woonverzekering Oudehorne afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sibculo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €3.800.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Sibculo
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie en in beslag genomen auto e.d.. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €24,90 tot wel €24,95 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sibculo op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering