Woonverzekering Uithoorn Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Uithoorn. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven zoals De Goudse en Lancyr die schade veroorzaakt door water, brand, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Uithoorn juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, storm, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als koelkast en tassen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Uithoorn? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd of Zelf hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Terborg verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-uithoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Uithoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en roet. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defecte magnetron? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Uithoorn kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €400.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Uithoorn
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Uithoorn moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Uithoorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Uithoorn aanvullen met diverse praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Schiphol-Rijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Uithoorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.100.000 tot zo’n €3.850.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Uithoorn
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden & geluidsoverlast. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €25,65 tot wel €36,55 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Uithoorn op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?