Woonverzekering Schiphol-Rijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Schiphol-Rijk. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Klaverblad die schade zoals water, vandalisme, bliksem, storm dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schiphol-Rijk juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kapstok en barbecue? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Schiphol-Rijk? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Rouveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schiphol-rijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door wateroverlast of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Schiphol-Rijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Schiphol-Rijk
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Schiphol-Rijk gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Schiphol-Rijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Schiphol-Rijk nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Ottoland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schiphol-Rijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een barst in het scherm of geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 oplopend tot €3.750.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Schiphol-Rijk
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over jouw functie & geschillen met de buren. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €31,90 t/m €32,55 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Schiphol-Rijk afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering