Woonverzekering Bloemendaal Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Bloemendaal. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Bovag en OHRA die schade als gevolg van storm, brand, bliksem, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bloemendaal juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals cd-speler of brommers? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Bloemendaal? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als Aon Direct + Klaverblad werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Beets verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bloemendaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bloemendaal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of spelen met vuur? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Bloemendaal kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €500.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Bloemendaal
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Bloemendaal gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bloemendaal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Bloemendaal completer maken met een aantal handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij praktische info (of bekijk woonverzekering Zwanenburg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bloemendaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een vlek op een meubel of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 tot ruim €5.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bloemendaal
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,50 tot wel €25,85 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bloemendaal online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering