Woonverzekering Vinkega Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Vinkega. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder Bruns ten Brink en nowGo die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, bliksem, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vinkega april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, brand, water, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als platenspeler en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Vinkega? Start direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of Polis Direct verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ugchelen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vinkega


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Vinkega kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door lekkage. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €475.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vinkega
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Vinkega probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vinkega

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Vinkega completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Slootdorp afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vinkega

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot wel €3.250.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,05 (per maand). Check ook Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Vinkega
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn & conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €32,65 t/m €32,30 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Vinkega voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?