Woonverzekering Horssen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Horssen. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. ASR Verzekeringen en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, water, brand, storm verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Horssen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, inbraak, diefstal, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als spiegels en handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Horssen? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allianz of REAAL Verzekeringen faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heveadorp verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-horssen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Druten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of vandalisme. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Horssen kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schutting. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €255.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Horssen
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Horssen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Horssen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Horssen completer maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Goingarijp afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze nieuwe verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Horssen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een deuk in de auto + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.300.000 tot wel €3.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Horssen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving & conflict over wonen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €36,70 oplopend tot €33,10 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Horssen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?