Woonverzekering Wanneperveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Wanneperveen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. ANWB en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van inbraak, bliksem, vandalisme, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wanneperveen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als potten en Xbox? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wanneperveen? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen of Turien en Co hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vinkega verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-wanneperveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Steenwijkerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als waterschade en brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Wanneperveen kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €545.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wanneperveen
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Wanneperveen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wanneperveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Wanneperveen completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Stolwijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze additionele dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wanneperveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere krassen op de auto of ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij variërend van €1.250.000 tot zo’n €4.900.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wanneperveen
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering en conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €25,20 t/m €25,75 per maand in juni 2024). De premie hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wanneperveen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?