Woonverzekering Heemskerk Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Heemskerk. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en Reaal die schade zoals bliksem, brand, inbraak, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heemskerk juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, water, storm, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals wandversiering en prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Heemskerk? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + Univé zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Grubbenvorst verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heemskerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heemskerk? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Heemskerk is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Veelal is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €380.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Heemskerk
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Heemskerk zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Heemskerk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Heemskerk nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Elsendorp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heemskerk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas of kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking van €1.200.000 tot ruim €3.550.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,75 (per maand). Check ook OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heemskerk
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een product dat je gekocht hebt en conflict over verzekering. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €26,80 tot €34,90 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heemskerk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?