Woonverzekering Hall Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Hall. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en ING die schade als gevolg van water, storm, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hall mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, inbraak, water, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals oven of speelgoed? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hall? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Univé werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Glane verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-hall


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Brummen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm en diefstal. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Hall is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €675.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hall
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Hall moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hall

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Hall nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Ee afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hall

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een deuk in de auto en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.600.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Hall
De rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever & terugvorderen van schade. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €25,55 oplopend tot €29,90 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hall online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering