Woonverzekering Vortum-Mullem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Vortum-Mullem. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals De Goudse en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, brand, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vortum-Mullem mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, vandalisme, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als grammofoonplaten of truien? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vortum-Mullem? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + London Verzekeringen hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Veendam verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vortum-mullem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Boxmeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als brand of vandalisme. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Vortum-Mullem is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €450.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Vortum-Mullem
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Vortum-Mullem eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vortum-Mullem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Vortum-Mullem complementeren met diverse interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Spijkerboor afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur en gitaar. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vortum-Mullem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen van €1.050.000 oplopend tot €4.150.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Vortum-Mullem
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel of conflict met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €27,70 tot wel €26,35 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vortum-Mullem op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?