Woonverzekering Warfstermolen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Warfstermolen. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire partijen als bijv. DAK en InShared die schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Warfstermolen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, brand, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als sieraden en barbecue? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Warfstermolen? Open direct de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als ABN AMRO + London Verzekeringen verkopen eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vleuten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-warfstermolen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brandstichting? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Warfstermolen kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €330.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Warfstermolen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Warfstermolen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Warfstermolen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Warfstermolen complementeren met additionele nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Stroe afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke verzekering is er bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere filmapparatuur en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Warfstermolen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking van €950.000 tot ruim €3.200.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warfstermolen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten en afgenomen rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €37,50 tot €36,05 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Warfstermolen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?