Woonverzekering Bergharen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Bergharen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en Verzekeruzelf.nl die schade zoals vandalisme, bliksem, storm, water dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bergharen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, inbraak, storm, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als gordijnen of kleding? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bergharen? Open direct de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en nowGo werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Badhoevedorp verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bergharen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Wijchen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm of diefstal. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Bergharen kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €360.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergharen
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Bergharen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bergharen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Bergharen complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Zieuwent afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + kleding. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bergharen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 tot ruim €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergharen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering of geschillen met de buren. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €28,95 tot wel €31,10 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bergharen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?