Woonverzekering Haarlo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Haarlo. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Bovag en Reaal die schade als gevolg van water, vandalisme, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haarlo april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, storm, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnen en scheerapparaat? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Haarlo? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als DAK en OHRA faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Giesbeek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haarlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Berkelland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) of omvallen van bomen. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Haarlo kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €655.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Haarlo
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Haarlo gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Haarlo

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Haarlo nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Echt afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat garant bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haarlo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een onbruikbare bank en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,00 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Haarlo
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfenis of conflict met een schadehersteller. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen nogal (vanaf €37,55 tot en met €38,65 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Haarlo voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering