Woonverzekering Emmen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Emmen. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, brand afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Emmen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als gordijnen en relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Emmen? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eagum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-emmen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Emmen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem en roet. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Emmen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €535.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Emmen
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Emmen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Emmen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Emmen completer maken met een aantal nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Burgerveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Emmen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.050.000 oplopend tot €2.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €3,35 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Emmen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict met aannemer. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €31,30 tot €28,20 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Emmen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering