Woonverzekering Woubrugge Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Woubrugge. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire partijen zoals Europeesche en Reaal die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Woubrugge mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, inbraak, diefstal, storm, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals radio en schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Woubrugge? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en Zelf werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wijchen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-woubrugge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kaag en Braassem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Woubrugge kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / een kapotte kit voeg. Typische schade is onbruikbare meubels. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €660.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Woubrugge
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Woubrugge gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Woubrugge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Woubrugge complementeren met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je handige info (of bekijk woonverzekering Venebrugge afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke moduleverzekert bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een tablet en sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Woubrugge

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.000.000 tot ruim €3.000.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Woubrugge
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen & geschillen over een motorrijtuig. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €31,70 t/m €28,95 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Woubrugge voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?