Woonverzekering Lage Vuursche Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,15 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Lage Vuursche. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. Ditzo en ING die schade veroorzaakt door inbraak, water, bliksem, brand afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lage Vuursche mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, inbraak, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als sieraden en koffers? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lage Vuursche? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag en ZLM zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Kilder verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-lage-vuursche


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Baarn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Lage Vuursche is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare droger. Meestal wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lage Vuursche
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Lage Vuursche moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lage Vuursche

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Lage Vuursche completer maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Hernen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lage Vuursche

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij van €1.100.000 tot €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,45 (per maand). Check ook BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Lage Vuursche
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan een webshop die niet levert & in beslag genomen auto e.d.. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €26,65 t/m €30,85 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lage Vuursche vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?