Woonverzekering Steensel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Steensel. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Steensel maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als spelcomputers en (elektrische) dekens? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Steensel? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon en Univé hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sint-Oedenrode verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-steensel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eersel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als waterschade en plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Steensel kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je via de opstal, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €675.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Steensel
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Steensel probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Steensel

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Steensel aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Renkum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Steensel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer + kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot wel €3.250.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,90 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Steensel
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan bijstandsuitkering en geschil met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf circa €34,95 tot en met €33,40 per maand in maart 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Steensel op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering