Woonverzekering Farmsum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Farmsum. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als De Goudse en Interpolis die schade door o.a. bliksem, storm, inbraak, water dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Farmsum februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, brand, diefstal, water, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als afwasmachine en schrijfmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Farmsum? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bovag + Turien en Co werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Egmond aan den Hoef verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-farmsum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Farmsum kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €645.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Farmsum
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Farmsum moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Farmsum

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Farmsum uitbreiden met diverse handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering De Bult afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Farmsum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €4.550.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Farmsum
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop en als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €32,00 tot en met €34,00 per maand in februari 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Farmsum online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?