Woonverzekering Egmond aan den Hoef Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Egmond aan den Hoef. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote bedrijven als bijv. Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, brand, water afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Egmond aan den Hoef juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, brand, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als spelcomputers of fietsen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Egmond aan den Hoef? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse of REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Drempt verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-egmond-aan-den-hoef


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergen (NH.)? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade en vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Egmond aan den Hoef is altijd een risico. Kerntrekken of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €300.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Egmond aan den Hoef
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Egmond aan den Hoef zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Egmond aan den Hoef

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Egmond aan den Hoef complementeren met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Bronkhorst afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Egmond aan den Hoef

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot wel €2.700.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,85 (per maand). Check ook Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Egmond aan den Hoef
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan bijstandsuitkering of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €37,65 tot wel €32,00 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Egmond aan den Hoef op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering